Akin haalt uit naar Anderlecht

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Akin haalt uit naar Anderlecht

Serhat Akin heeft voor het eerst sinds zijn vertrek bij RSC Anderlecht nog eens gesproken in de pers. De Turkse aanvaller haalt zwaar uit naar zijn ex-werkgever. "Anderlecht heeft mijn carrière afgeremd", zegt hij in de krant Het Nieuwsblad.

Serhat Akin speelt weer in de Turkse Süper Lig. Hij staat onder contract bij Kocaelispor en is daar heel tevreden. Daar speelt hij aan de zijde van een andere ex-aanvaller van Anderlecht, de Serviër Nenad Jestrovic.

"Ik ben in Anderlecht vertrokken zonder een goedendag te zeggen. Ik was Turks international toen ik er tekende. Ik speelde bij Fenerbahçe. Ik wist eigenlijk al snel dat ik de verkeerde keuze had gemaakt. Ik werd er als een vedette gepresenteerd, maar al heel snel had ik door dat de toenmalige trainer Francky Vercauteren niet van vedetten hield. Ik vraag mij af waarom ze mij destijds gekocht hebben. Anderlecht heeft mijn carrière geremd", neemt de Turk geen blad voor de mond.

"Bij Kocaelispor verdien ik nu vijf keer meer dan bij Anderlecht. Met het laatste contractvoorstel dat zij deden durft een clubleider zelfs zijn vrouw niet laten shoppen. Ik heb Anderlecht naar de Champions League geschoten na een doelpunt tegen Slavia Praag en naar de poules van de UEFA-beker na een doelpunt tegen Rapid Wien, maar voor wat dank heb ik gekregen?", vraagt Serhat zich tot slot nog af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties