Pister: 'Standard was niet goed'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Pister: 'Standard was niet goed'

Bergen ging gisteren op bezoek bij landskampioen Standard. De troepen van trainer Pister brachten de Luikenaars serieus in de problemen, maar uiteindelijk vertrokken ze met lege handen naar huis. "Een gemis aan ervaring", verklaart Pister de nederlaag.

"We kregen eerst een koude douche bij de 1-0, maar nadien hebben we het prima gedaan", geeft Pister zijn analyse van de match. "Door de flanken goed af te sluiten kreeg Standard amper kansen. Enkel de vrije trappen van Toama leverden gevaar op. Standard was niet super, zelfs niet goed. We hebben toch een aantal keer kunnen tegenprikken. Normaal kom je hier niet voor een punt, maar vandaag werd de wedstrijd niet beslist door Standard. Na die 1-1 gingen te veel van onze spelers nog voor de overwinning, terwijl ze de bal hadden moeten bevriezen. Dat is een gemis aan ervaring."

Trainer Pister was ook niet te spreken over de leiding van scheidsrechter Van de Velde. "In de slotfase komen we tweemaal alleen voor Espinoza en worden we foutief gestuit, maar de rode kaart bleef op zak", sakkert de coach van Bergen. Over de strafschopfase sprak de trainer zich niet uit, maar wel over het feit dat het doelpunt van Standard pas heel diep in de blessuretijd viel. "Er worden vier minuten extra bijgeteld waar één minuut al veel zou geweest zijn. Het doelpunt viel dan ook nog eens na die vier minuten extra tijd", aldus een ontgoochelde Pister. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties