Analyse Antwerpse tweede provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse tweede provinciale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook in de tweede provinciale zijn de voetballers er opnieuw aan begonnen. In onderstaand overzicht kan u het resultaat van uw favoriete club terugvinden.

Tweede A:

Leider haalt zwaar uit
Zandvliet boekte afgelopen weekend een belangrijke zege. Het liet niets heel van Brasschaat: 1-6. Brasschaat zakt zo weg naar de onderste regionen. Zandvliet heeft plots zeven punten voorsprong op dichtste achtervolgers Bonheiden en Walem.

Bonheiden profiteerde optimaal van het aantal gemiste kansen bij Kaart alsook van het matige verdedigingswerk en won met 2-3. Walem verloor met 2-1 van Heikant.

SC Merksem en Mariaburg hebben een punt minder dan Bonheiden en Walem. Merksem boekte een thuiszege tegen Wildert. Mariaburg kwam op bezoek bij SK Wilrijk niet verder dan 1-1.

Rode lantaarn is voor Schriek
Schriek is opnieuw rode lantaarn. Het verloor het degradatieduel van Tisselt dat over Schriek naar de voorlaatste plaats wipt.
Verder noteerden we nog twee gelijke spelen. Leest - Gooreind werd 1-1, Wavria - Mariekerke eindigde op 2-2.


Tweede B:

Ranst wint niet, maar blijft leider

Ranst is nog steeds leider in tweede B. Het won thuis evenwel niet van subtopper Nijlen (0-0), maar het behoudt wel twee punten voorsprong op Vosselaar en Balen. Balen troefde in eigen huis Merksplas af (1-0) en Vosselaar was beter dan Sint Jozef (2-0). Merksplas sluit de top-4 af en telt vijf punten minder dan leider Ranst.

Twee teams op laatste plaats
Rauw en Oud -Turnhout delen de laatste plaats. Dat laatste team hield thuis Poppel op 1-1. Rauw scoorde niet, maar incasseerde ook geen goal tegen Vorselaar.

Antonia was voor de winterstop aan een opmars bezig. Afgelopen weekend verloor de staartploeg opnieuw niet. Tegen AC Olen werd het 1-1.

RH Sportief boekte onderaan nog een hele belangrijke zege bij Linda Olen (0-4). Ezaart won ten slotte nog met 3-0 van Zwaneven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2A)

Nieuwste reacties