Welke aanvaller trekt naar Club?

De Nijs Michael
| 21 reacties
Welke aanvaller trekt naar Club?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is druk op zoek naar een extra aanvaller. Vooral Mbaye Leye van Zulte waregem is in beeld, maar de Senegalees kan ook op concrete interesse uit Rusland rekenen. Club Brugge houdt daarom nog enkele aanvallers achter de hand.

Club Brugge en Zulte Waregem onderhandelden gisteren tot in de late uurtjes over een transfer van Leye (foto, boven), maar tot een akkoord kwam het nog niet. Zulte Waregem wil minstens anderhalf miljoen euro voor de vlotscorende aanvaller, maar Club vindt dat bedrag te hoog. Bovendien zou Russisch landskampioen Rubin Kazan intussen een bod uitgebracht hebben op de aanvaller.

Daarom speurt Club Brugge ook in de rest van Europa naar een extra aanvaller, zo zou Frank Demouge (foto, rechts) van Willem II een serieuse optie zijn. Club deed in het verleden al een bod op de 26-jarige Nederlander, maar dat was onvoldoende. Naar verluidt moet Demouge, die onlangs zijn contract in Tilburg verlengde, twee tot drie miljoen euro kosten.

Daarnaast duikt volgens Het Laatste Nieuws ook de naam van Nicolae Dica op in het Jan Breydelstadion. De Roemeense international staat momenteel onder contract bij de Italiaanse topklasser Catania, maar daar komt hij amper aan spelen toe. Dit seizoen mocht de 28-jarige aanvaller slechts één keer in de basis starten in de Serie A.

Tot slot is ook Ricardo Jesus in beeld bij blauw-zwart. De 23-jarige Braziliaan staat sinds begin vorig jaar op de loonlijst van CSKA Moskou, maar de aanvaller mocht er tot dusver slechts vier keer in de basis starten. Hij vond bij CSKA nog geen enkele keer de weg naar de netten. In het seizoen 2007-2008 scoorde de spits zeven keer in de Russische Premier League, hij stond toen nog op de loonlijst van Spartak Nalchik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties