Situatie Moeskroen nog slechter na noodvergadering

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Situatie Moeskroen nog slechter na noodvergadering

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Excelsior Moeskroen zit na de noodvergadering van gisterenavond in nog moeilijker papieren. Ex-preses Jean-Pierre Detremmerie denkt zelfs dat de Henegouwse club het einde van februari niet meer haalt.

Gisterenavond was het de bedoeling dat er op de noodvergadering ook kandidaat-sponsors zouden komen opdagen, maar die waren zoals verwacht niet in grote getale aanwezig. Jean-Pierre Detremmerie, de ex-voorzitter van de club, klinkt ondertussen zeer negatief in HNB.

De Henegouwse club heeft een hoge schuldenlast die het binnenkort moet gaan aflossen. Aan de gemeente Moeskroen heeft het alvast al 600.000 euro schulden. "Als er nu geen extra geld wordt gevonden, denk ik niet dat de club het einde van de maand zal halen."

Die uitspraken moeten wel in hun context gezien worden want Detremmerie kan niet door één deur met de huidige sterke man Philippe Dufermont. Beide heren zien elkaar verantwoordelijk voor de financiële malaise waarin de club is verzeild geraakt.

Het volgende nieuws over de club kan woensdag verwacht worden. Dan zal Dufermont terugkeren uit Spanje waar hij momenteel voor zaken verblijft. Desondanks blijft dat alleen een grote, nieuwe geldschieter de club uit het moeras zal kunnen halen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties