Anderlecht biedt te weinig voor Birinci en Kanu

De Nijs Michael
| 21 reacties
Anderlecht biedt te weinig voor Birinci en Kanu

Anderlecht heeft de voorbije dagen een poging ondernomen om Caglar Birinci en Kanu naar het Astridpark te halen. Maar de Brusselaars stootten op een 'njet' van respectievelijk Denizlispor en Beira Mar.

Birinci is een 23-jarige linksachter die vorig seizoen 31 wedstrijden speelde bij de Turkse eersteklasser Denizlispor. De Turk, die als international debuteerde in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen België (1-1), vond 1 keer de weg naar de netten.

Anderlecht heeft onlangs een bod uitgebracht bij de werkgever van Birinci, maar de aanbieding van de Brusselaars werd door Denizlispor naar de prullenmand verwezen. "Anderlecht, Besiktas en Fenerbahçe willen Birinci, maar ze bieden niet genoeg", bevestigt Mehmet Ozsoy, de vice-preses van de club.

Daarnaast heeft HNB via Braziliaanse bronnen vernomen dat ook Kanu op het verlanglijstje van Anderlecht staat. De Brusselaars hebben naar verluidt een bod uitgebracht bij Beira Mar, maar dat werd als onvoldoende bestempeld door de Portugese club. Het is niet duidelijk hoeveel de centrale verdediger moet kosten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties