Elliot Grandin in beeld bij Standard

De Nijs Michael
| 5 reacties
Elliot Grandin in beeld bij Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard blijft op jeugdig talent jagen. De volgende in het rijtje met mogelijke versterkingen is Elliot Grandin. De 22-jarige aanvaller mag vertrekken bij de Zuid-Franse topclub Olympique Marseille.

Grandin lanceerde zijn carrière bij SM Caen, maar begin 2008 maakte hij de overstap naar topclub Olympique Marseille. Hij scoorde er vrijwel meteen twee keer, maar daarna ging het bergaf met de Fransman. Hij raakte op een zijspoor en werd in de tweede helft van vorig seizoen uitgeleend aan Grenoble.

Ook daar maakte Grandin niet echt indruk. De drievoudige belofteninternational kwam er niet verder dan acht competitiewedstrijden. Toch heeft Standard het nodige vertrouwen in de jonge aanvaller, althans dat beweert L'Equipe. De Franse sportkrant weet dat de Belgische landskampioen interesse toont in de speler.
 
Grandin ligt nog tot medio 2011 onder contract in Zuid-Frankrijk, maar hij past niet binnen de plannen van kersvers Marseillecoach Didier Deschamp. Bijgevolg mag de jongeling andere oorden opzoeken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties