Kouemaha drie jaar naar Club Brugge

Steurbaut Kersten
| 38 reacties
Kouemaha drie jaar naar Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge heeft zondag de transfer van aanvaller Dorge Kouemaha afgerond. De 26-jarige Kameroense international tekende een contract voor drie seizoen, met optie voor een bijkomend jaar.

Met Kouemaha krijgt trainer Adrie Koster zijn gevraagde aanvallende versterking. Blauw-zwart zou volgens de Duitse media ruim één miljoen euro betaald hebben aan MSV Duisburg.

Kouemaha (1m90) is een krachtige en kopbalsterke spits die in 2004 in Europa neerstreek. Bij het Griekse Aris Saloniki kon de Kameroener niet overtuigen, maar in zijn Hongaarse periode (twee seizoenen Tatanbaya en een jaar Debrecen) vond hij in 60 wedstrijden 28 keer de weg naar doel. In Duitse loondienst trof de Kameroener 14 keer raak in 31 wedstrijden voor MSV Duisburg. Dit seizoen zit hij aan één treffer. De aanvaller werd ook al twee keer opgeroepen voor de Ontembare Leeuwen.

Bodul

 

Adrie Koster krijgt mogelijk nog een extra aanvaller. De 20-jarige Kroaat kan volgens de Nederlandse media maandag een contract tekenen bij blauw-zwart (lees meer). (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties