Dahmane: "90 procent kans dat ik wegga"

Ward Callens
| 23 reacties
Dahmane: "90 procent kans dat ik wegga"
Foto: © SC

Het rijtje clubs die zich reeds meldden voor Mohamed Dahmane is behoorlijk lang. De Algerijnse aanvaller sloeg de aanbiedingen van Celta de Vigo en AA Gent af, maar de kans dat hij Club Brugge in januari verlaat blijft zeer groot.

Mohamed Dahmane wil Club Brugge tijdens de wintermercato verlaten om bij een andere club een WK-selectie met Algerije af te dwingen. De aanvaller komt in Brugge weinig aan spelen toe en kan rekenen op de interesse van heel wat binnen- en buitenlandse clubs.

 

“Ik heb aan Celta de Vigo laten weten dat ik niet inga op hun bod”, vertelt Dahmane aan HNB. “Ik kreeg ook financieel aanlokkelijke voorstellen van Denizlispor en Eskisehirspor. Maar geld is niet het belangrijkste in mijn leven, al kan ik het wel gebruiken. Ik kijk nog even de kat uit de boom”, aldus de sterke aanvaller.

 

Dahmane werd onder meer in verband gebracht met AA Gent, maar een overstap naar de Buffalo's lijkt niet in de maak. “Ik weet dat de relaties tussen Gent en Club wat vertroebeld zijn en ik wil niemand in Brugge voor het hoofd stoten”, meent Dahmane. “Maar ik acht de kans dat ik wegga bij Club op ongeveer 90 procent.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties