Griekse en Duitse interesse voor De Camargo

Ward Callens
| 42 reacties
Griekse en Duitse interesse voor De Camargo
Foto: © SC

Na Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani is nu ook Igor De Camargo grof wild op de transfermarkt. Mönchengladbach en PAOK Thessaloniki zouden concrete interesse hebben in de aanvaller.

Volgens HNB sprak Sergio Conceiçao, ex-speler van Standard en momenteel technisch directeur bij PAOK Thessaloniki, al met Standard over een eventuele transfer van Igor De Camargo. De Braziliaanse Belg zou evenwel alleen naar Griekenland verhuizen als PAOK zich weet te plaatsen voor de Champions League van volgend seizoen.

Maar er zijn nog kapers op de kust voor de vice-kapitein van Standard. Zo ziet de Duitse eersteklasser Borussia Mönchengladbach De Camargo als opvolger van de 36-jarige Oliver Neuville. Volgens Bild zou de club van onze landgenoten Logan Bailly en Filip Daems vier miljoen euro op tafel willen leggen om De Camargo over te nemen van de Rouches.

De 26-jarige aanvaller heeft in Luik nog een contract tot medio 2013. Dit seizoen maakte hij vier doelpunten in de competitie en drie in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties