CL Groep H: Partizan ruikt stunt tegen gehavend Arsenal

Fabian Morren
| 0 reacties
CL Groep H: Partizan ruikt stunt tegen gehavend Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal moet op bezoek bij Anderlecht-killer Partizan Belgrado in de Champions League. De Gunners vertrekken naar Servië met kopzorgen.

Arsenal kampt met een blessurelast en bovendien werd er vorig weekend thuis met 2-3 verloren van West Bromwich Albion. Onder meer Thomas Vermaelen, Robin Van Persie en Cesc Fabregas ontbreken vanavond.

Toch wil Arsène Wenger zich niet verschuilen achter de blessures. "We missen een aantal grote namen, maar we hebben twintig goede spelers dus het is geen excuus om niet te presteren", aldus de Franse coach.

Bij Partizan gelooft men meer dan ooit in een stunt. "We zijn niet kansloos", reageert trainer Stanojevic. "De druk ligt bij hen. Ik hoop op een geweldige avond voor ons."

In het andere duel krijgt Braga het bezoek van Shakhtar Donetsk. De Portugezen werden vernederd tegen Arsenal (6-0) en zijn dus op zoek naar eerherstel.

"Het mag duidelijk zijn dat niemand tevreden is met het resultaat tegen Arsenal en we zullen een hoop moet wijzigen", zegt Braga-trainer Domingos Paciencia.

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties