Buffel: "Nieuw buitenlands avontuur trekt me wel aan"

De Nijs Michael
| 9 reacties
Buffel: "Nieuw buitenlands avontuur trekt me wel aan"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk stelde vorig seizoen teleur in de reguliere competitie, maar dat is dit seizoen niet het geval. De Limburgers staan fier aan de leiding en dat doet sommige spelers dromen over de toekomst.

Zo is Thomas Buffel straks einde contract in de Cristal Arena. Het bestuur van Racing Genk wil het contract van de ex-speler van onder meer Glasgow Rangers en Cercle Brugge graag verlengen, maar de Rode Duivel denkt zelf ook aan een avontuur in het buitenland.

"Ik hink op twee gedachten", geeft Buffel toe in HBvL. "Een nieuw buitenlands avontuur spreekt me wel aan. Ik ben op jonge leeftijd naar Nederland en later naar Schotland getrokken. Dat waren verrijkende ervaringen, vooral op menselijk vlak. Als ik nu ex-medespelers als Peter Lovenkrands of Johan Elmander in de Premier League zie spelen, denk ik: waarom ik niet?"

"Het lijkt me het ideale moment om zo'n hoofdstuk aan te snijden", vervolgt de Belg. "Daar staat tegenover dat ik niet 'neen' zeg tegen meer stabiliteit in mijn leven. Het buitenland betekent: veel pendelen, veel reizen, weer gaan zoeken naar een ander appartement. Ik ben er nog niet uit. Als ik een goed voorstel krijg van Genk en als ze op mijn polyvalentie en ervaring rekenen om jonge spelers beter te maken, blijf ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties