Buysse paste voor transfer naar Standard

Maarten Van Bever
| 3 reacties
Buysse paste voor transfer naar Standard
Foto: © SC

Bart Buysse stond gisteren in het competitieduel tegen NEC voor het eerst in het basiselftal van FC Twente. Het had echter niet veel gescheeld of de verdediger was afgelopen winter na een half jaar al teruggekeerd naar België. Standard toonde concrete interesse.

FC Twente nam Buysse vorige zomer over van Zulte Waregem, maar in Enschede kwam de verdediger tot dusver zelden verder dan de bank. Standard Luik rook in januari zijn kans, maar Buysse besloot om te blijven vechten voor zijn kans. "Het was veel te vroeg voor mij", zegt de 24-jarige Buysse in De Telegraaf. "Ik was pas vijf maanden in Enschede en had net voor 2,5 jaar getekend. Daarom heb ik Standard afgezegd."

Mede door een blessure kon Buysse nog maar zelden laten zien wat hij in zijn mars heeft. "Het is mooi dat ik nu door de schorsing van Roberto Rosales een keer een kans heb gekregen. Ik denk dat ik een degelijke wedstrijd heb gespeeld, als je bedenkt dat ik lang aan de kant heb gestaan. Ik heb ervoor gezorgd dat het verdedigend goed zat, want daar zijn altijd twijfels over bij mij. Iedereen ziet mij altijd als de aanvallende back die verdedigend kwetsbaar is. Dat beeld achtervolgt mij al lang", aldus Buysse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties