Rnic: "Ik wil weer bij de nationale ploeg spelen"

Rnic: "Ik wil weer bij de nationale ploeg spelen"
Foto: © SC

Voor Nemanja Rnic lijken de play-offs hem goed te doen. Tegen Kortrijk was hij de beste man bij Germinal Beerschot. De Servische verdediger wil dan ook op dit elan doorgaan.

"Ik probeer ook elke week beter te spelen. Ik geraak stilaan vertrouwd met de automatismen in de ploeg en dat verhoogt ook mijn vertrouwen. Ik durf al eens iets meer", zegt Rnic die van Anderlecht gehuurd wordt.

"Tot einde juni behoor ik officieel nog tot Anderlecht", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Dat ze problemen kennen op de rechterflank? Dat ze mij misschien nog kunnen gebruiken? Daar heb ik niks mee te maken. Dat moet je aan de club vragen. Ik kan alleen trachten zo goed mogelijk te spelen voor Beerschot."

"Maar ik denk dat de Brusselaars wel uit dat dipje geraken. Het duurt natuurlijk wel eventjes vooraleer ze een nieuw systeem opgebouwd hebben om Mbark Boussoufa te vervangen. Hij was een centrale figuur."

Door zijn goede prestaties wil hij zich weer in de gunst van de Servische bondscoach spelen. "Natuurlijk moet ik me nog enkele keren meer in de kijker spelen, want ik wil heel zeker weer mijn plaats veroveren in de Servische nationale ploeg. Daar stond ik in de ploeg, waardoor Anderlecht me aanwierf.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties