Proto: "Deze match kan een keerpunt zijn"

Jelle Vereecke
| 44 reacties
Proto: "Deze match kan een keerpunt zijn"
Foto: © SC

Anderlecht verloor twee belangrijke punten op eigen veld tegen Club Brugge. Doelman Silvio Proto beseft hoe duur dit puntenverlies kan zijn in de strijd om de titel.

"We hadden al heel vroeg in de wedstrijd de kans om te scoren, maar dat gebeurde niet", treurt Proto in HLN. "Ik ga niemand een steen werpen, maar als we de kansen afmaken, winnen we hier makkelijk. We hadden zeker drie keer moeten scoren. Dat scorend vermogen is het verschil met vorig seizoen."

"Wij krijgen moeilijk een penalty toegewezen, maar het is niet de schuld van de scheidsrechter dat we vandaag punten laten liggen", geeft Proto toe. "Dat hebben we enkel aan onszelf te wijten. De blessure van Biglia is ook een grote tegenslag, hij was de jongste weken heel goed bezig en gedroeg zich ook als een echte kapitein."

"Deze match tegen Club Brugge kan inderdaad een keerpunt zijn", beseft de doelman. "8 op 18 is te weinig voor een kampioenenploeg. We moeten nu bij de rechtstreekse concurrenten punten pakken. Ik kan je alleszins zeggen dat er geen gelatenheid heerst in de kleedkamer. De ontgoocheling was wel groot, maar niemand geeft zich nu al gewonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties