Standard denkt aan Stijnen

Jelle Vereecke
| 243 reacties
Standard denkt aan Stijnen
Foto: © SC

De naam van Stijn Stijnen circuleert op Sclessin. De verguisde ex-doelman van Club Brugge kan zijn carrière misschien weer op gang brengen in Luik. Ook Jean-François Gillet is een piste voor Standard.

Volgens HLN denkt Standard aan de piste-Stijnen. Standard heeft nu drie doelmannen in de A-kern, maar het is maar zeer de vraag of die drie keepers allemaal blijven.

Eerste doelman Sinan Bolat geniet interesse uit Turkije. Reservedoelman Blazic toonde zich niet altijd even zeker als vervanger van de geblesseerde Bolat. Zijn contract loopt al af in juni 2012. Derde doelman Kristof Van Hout valt al geruime tijd naast de selectie en zou misschien terugkeren naar Kortrijk. De kans is dus groot dat de Rouches er nog een doelman bijhalen.

Stijnen is een vrije en ervaren speler die de Belgische competitie perfect kent. Maar ook Jean-François Gillet is een optie voor Standard. De doelman zakt met Bari uit de Serie A en wil andere oorden opzoeken. Standard mag wel concurrentie verwachten van enkele teams uit de Serie A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties