Cercle huurt opnieuw drie spelers Sporting

Yves Dekoning
| 41 reacties
Cercle huurt opnieuw drie spelers Sporting
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge zal ook volgend seizoen kunnen beschikken over drie talenten van Sporting Lissabon. Er zit één nieuw gezicht bij het trio, allen geboren in 1991.

Nuno Reis en Renato Neto zullen nog minstens één seizoen langer te bewonderen zijn op de Belgische voetbalvelden. Sporting Lissabon leent het duo langer uit aan Cercle Brugge. Beide jongeren veroverden afgelopen seizoen een basisplaats bij Cercle. William Owusu zal niet meer in Brugge te bewonderen zijn.

Cercle kan wel beschikken over Amido Baldé, een boomlange aanvaller. Baldé (1m93) is, net als Reis, Portugees jeugdinternational. Vorig seizoen leende Sporting hem uit aan Santa Clara (tweede klasse Portugal) en vanaf januari aan Badajoz (tweede klasse Spanje). Baldé scoorde in het prestigieuze tornooi van Toulon twee keer de enige goal voor Portugal. Zowel tegen Italië als Columbia werd het 1-1.

Deze week wil Cercle de komst van de drie talenten administratief in orde krijgen. De club is er van overtuigd dat ze zullen bijdragen tot de sportieve groei.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties