Veel vraagtekens bij AA Gent

Melissa Maes
| 13 reacties
Veel vraagtekens bij AA Gent
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De wedstrijd van zondag tegen Club Brugge zal voor tal van AA Gent-spelers te vroeg komen. Tijdens de partij tegen Anderlecht viel César Arzo uit met een schouderblessure, het is nog niet duidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor de aanvoerder.

Een scan moet uitwijzen hoe ernstig de blessure van César Arzo is, maar voorlopig is het nog wachten op nieuws. De Spanjaard sukkelde al enige tijd met zijn schouder en er wordt gevreesd dat het seizoen voorbij is voor de centrale verdediger.

Ook Melli viel woensdagavond tegen Anderlecht uit. Hij heeft een hematoom aan de knie en zal hoogst waarschijnlijk zondag niet halen. Jesper Jørgensen (knieblessure) trainde individueel en is nog een vraagteken voor de match tegen Club Brugge.

Trond Sollied ziet nog meer spelers in de lappenmand liggen. Christian Brüls sukkelt met de knie en Hannes Van Der Bruggen en Tom Boere hebben een enkelblessure. Zakaria M’Sila blijft out met een kwetsuur aan de buikspieren en ook Christophe Lepoint blijft verder revalideren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties