Zimling: "Tegengoals duur op dit niveau"
Tomas Taecke
| 30 reacties
Zimling: "Tegengoals duur op dit niveau"
Foto: © SC

Niki Zimling was zichtbaar gechoqueerd na de harde uitschakeling tegen het Deense Kopenhagen. "Op dit niveau kan je dat soort tegendoelpunten niet slikken", wist de middenvelder van Club.

Tomas Taecke in Brugge

"De ontgoocheling is bijzonder groot, zeker omdat we tweemaal op voorsprong kwamen", zei Zimling na afloop in de mixed zone. "Stond Lestienne geen buitenspel bij die derde goal? Daardoor is de uitschakeling nog zuurder".

"We hebben twee doelpunten weggegeven, dat maakt uiteindelijk het verschil op dit niveau. Kopenhagen kreeg twee doelkansen en twee keer was het raak. Telkens we het gaspedaal induwden moesten ze achteruit. We hadden veel meer druk moeten zetten".

"Zoals je ziet is alles mogelijk in voetbal. We kunnen ons in ieder geval niet verwijten dat er geen inzet was. We hebben alles gegeven en ook mentale veerkracht getoond bij de tegengoals".

"Ik heb geen woorden om de ontgoocheling te beschrijven. We moeten ons snel richten op de volgende partij tegen KV Mechelen en zorgen dat de hoofden fris zijn tegen zaterdag", aldus een verbitterde Niki Zimling.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties