AZ: "Geen concreet bod voor Moisander"

AZ: "Geen concreet bod voor Moisander"
Foto: © SC

Bij Anderlecht ligt het dossier rond Niklas Moisander nog altijd bovenaan het stapeltje papieren op de bureau van Herman Van Holsbeeck. Dat er geen schot in de zaak komt, begint bij AZ echter op de zenuwen te werken.

Anderlecht heeft Moisander nog niet opgegeven, maar wacht de prestaties tegen Limassol af voor hem aan te trekken. Dat wordt echter krap, want de laatste wedstrijd is op 29 augustus, twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt.

"Er ligt momenteel geen bod", aldus trainer Gertjan Verbeek op de site van de club. "Rondom Moisander is er weer wat ruis op de lijn. Echt concreet is er nog niks. Mocht hij vertrekken, dan hebben we daar met Thomas Lam en Etiënne Reijnen al op ingespeeld. Wij willen verder alleen nog zaken doen als er uitzonderlijke bedragen op tafel komen. Ik verwacht niet dat zoiets nog gaat gebeuren. 'Nee' is ook een antwoord."

Bij Anderlecht zijn ze echter eerlijk: ze hebben de miljoenen van de CL nodig om Moisander aan te trekken. "We hebben Moisander nog niet opgegeven, maar we weten dat het moeilijk wordt in zo'n korte tijdsspanne", zei John van den Brom daarover vrijdag. "En op de uitslag van volgende week kan je niet speculeren, want er is nog een terugmatch en in voetbal is alles mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties