Russen vissen naar Mbokani

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Russen vissen naar Mbokani
Foto: © SC

Dieumerci Mbokani trekt met zijn prestaties bij Anderlecht de aandacht in Rusland. FK Krasnodar, een ploeg uit de middenmoot in Rusland, zou graag de Congolees inlijven.

FK Krasnodar is niet bepaald dé grote bestemming waar men Dieumerci Mbokani zou verwachten, maar de club is in handen van de steenrijke Sergey Galitsky en die wil met de club ook de Europese top bestormen. Een transfer van Dieumerci Mbokani moet die ambities kracht bijzetten.

Of Mbokani trek heeft in een onzekere transfer naar de nummer tien uit Rusland is maar zeer de vraag. Ploegen zoals Arsenal, Everton en Juventus Turijn, waar Mbokani ook aan gelinkt wordt, zijn stuk voor stuk veel interessantere clubs voor de Anderlecht-spits.

Mbokani heeft in het Astridpark nog een verbintenis lopen tot de zomer van 2014, maar het is bekend dat hij volgende zomer België weer wil verlaten. Mogelijks bij een goed bod kan dat zelfs al tijdens de wintermercato. Anderlecht heeft bij monde van manager Herman Van Holsbeeck al laten verstaan dat het wil meewerken aan een overgang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties