Anderlecht door in NextGen Series

Sander De Graeve
| 44 reacties

Anderlecht won deze middag met 0-2 op het veld van Tottenham en is zo geplaatst voor de volgende ronde in de NextGen Series. Het eindigt tweede in de groep na Barcelona. Tottenham zakt naar de derde plaats. Wolfsburg was al zeker van de laatste stek.

De beloften van Anderlecht namen het in de NextGen Series, een soort Champions League voor jonge talenten, op tegen Tottenham. Het won de wedstrijd met 0-2 en gaat zo door naar de volgende ronde. Doelman Roef pakte uit met enkele knappe reddingen.

Het eerste doelpunt viel pas in de 58e minuut, Dendoncker maakte er 0-1 van voor Anderlecht. Kapitein Michael Heylen kon zeven minuten voor tijd alle twijfel wegnemen met de 0-2, hij kon zijn eigen gemiste penalty in de rebound toch afwerken. Anderlecht springt zo over The Spurs naar de tweede plaats in de groep.