Status afgelastingen dit weekend

Nicolas Delacourt
| 3 reacties
Status afgelastingen dit weekend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De hevige regenval de voorbije dagen heeft er voor gezorgd dat ook dit weekend niet alle matchen in België kunnen doorgaan. In de Jupiler Pro League gaan vooralsnog alle matchen door.

Er is wel een algemene afgelasting voor de elitejeugd van de Jupiler Pro League. In tweede klasse is er een algemene afgelasting voor de nationale jeugd, ook van vriendschappelijke wedstrijden, met uitzondering van die op synthetisch terrein.

In derde klasse en bevordering is er een algemene afgelasting voor beloften/reserven en nationale jeugd en algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden, alweer met uitzondering van die op synthetisch terrein.

Er in het nationaal vrouwenvoetbal een algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden, met uitzondering van die op synthetisch terrein.

In Limburg geldt een algemene afgelasting voor reserven, jeugd en G-voetbal tot en met dinsdag 5 februari. In Oost-Vlaanderen duurt de algemene afgelasting voor reserven en jeugd tot en met donderdag 7 februari. In West-Vlaanderen is er een algemene afgelasting voor eerste ploegen, reserven, jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal. In Henegouwen is er een algemene afgelasting, met uitzondering van de eerste ploegen (mannen en vrouwen) en het bedrijfsvoetbal. In Luik is er ten slotte een algemene afgelasting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties