Interview Vanderhaeghe: "Geloven in Play-off 1"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vanderhaeghe: "Geloven in Play-off 1"
Foto: © SC

KV Kortrijk speelt zondag op bezoek bij Racing Genk. Het wordt een belangrijk duel voor de West- Vlamingen. Als het niet verliest, is het nog steeds in de running voor Play-off 1.

Sander De Graeve in Kortrijk

Assistent Yves Vanderhaeghe verving de licht zieke Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie: "We geloven absoluut in Play-off 1. We zitten ook in goede vorm, we wonnen vier van de laatste vijf wedstrijden. Op bezoek bij Genk doen we het ook nooit echt slecht. We gaan er met vertrouwen en lef spelen, al gaan we de deur achterin natuurlijk niet openzetten. We spelen nog steeds tegen een ploeg met meer kwaliteit."

"We kunnen het Genk erg moeilijk maken, ook al scoorden we al een hele tijd niet buitenshuis. Om te winnen zullen we toch een goal moeten maken, al geloof ik dat we met een gelijkspel nog steeds niet uitgeschakeld zijn voor Play-off 1."

Vanderhaeghe gaf gisteren aan naar de wedstrijd van Genk in de Europa League te kijken: "Ik ga kijken ja, de spelers zijn het niet verplicht. Ik weet van enkelen dat ze gaan kijken, anderen hebben er dan weer geen flauw benul van dat Genk speelt. Moest ik nu nog speler zijn, zou ik alleszins ook kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties