Jong Club-talent trekt naar Africa Cup -17

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Jong Club-talent trekt naar Africa Cup -17
Foto: © SC

Younes Boudadi, jong talent van Club Brugge, vertrekt komend weekend naar de Africa Cup voor -17-jarigen. De Marokkaanse Belg is heel fier over zijn selectie voor het Marokkaanse elftal.

De jongeling werd in maart opgemerkt door Pim Verbeek, de technisch directuur van de Marokkaanse nationale ploeg. Boudadi nam deel aan een stage in Rabat, waar hij zich kon bewijzen en zo een plaatsje verzilverde in het team. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De rechtsachter is ontzettend gelukkig met de kans die hij krijgt. “Het is allemaal heel snel gegaan. Na de wedstrijd die Pim Verbeek had gezien, vertelde hij mij dat hij geïnteresseerd was. Het is een hele eer om straks deel uit te maken van de Marokkaanse ploeg”, meent Boudadi.

Buiten Boudadi zijn er nog wel enkele jonge voetballers die zowel de Marokkaanse als de Belgische nationaliteit hebben. “Er is nog een doelman van Club en spelers van Anderlecht en Gent die straks ook mee afreizen naar Casablanca. Het houdt me evenwel niet bezig voor welk team ik later wil uitkomen”, besluit de jonge rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties