Reactie Verbist: "Staan nog nergens"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Verbist: "Staan nog nergens"
Foto: © SC

Cercle-doelman Bram Verbist was gisteren erg tevreden met de zege tegen Beerschot. De ex-speler van Beerschot beseft echter ook dat er nog een lange weg te gaan is.

Sander De Graeve in Brugge

"Dit was een belangrijke stap", aldus Verbist. "We staan echter nog nergens, het wordt heel moeilijk. We mogen niet verliezen in Beerschot en onze thuismatch winnen. Vandaag was het van moeten en ik ben blij dat het gelukt is."

De doelman had niet veel werk tegen Beerschot, maar kwam goed tussenbeide bij een kans van Raman in het wedstrijdbegin. "We hebben goed in blok verdedigd. De tweede helft kregen we het wel wat moeilijker omdat we te ver terugzakten. De druk was ook erg groot vandaag."

Verbist treft in play-off III met Beerschot zijn ex-club. "Het geeft toch een raar gevoel. Anderzijds hadden ze dertig matchen om genoeg punten te pakken. Het zal niet aan mij liggen als Beerschot zakt. Toen ik hoorde dat het tegen Beerschot zou zijn moest ik toch even slikken. Ik draag die ploeg een warm hart toe, ik speelde er 8-9 jaar. Ik ben nu echter al 6 jaar bij Cercle en heb hier ook iets moois opgebouwd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties