Reactie Garrido: "Positieve mentaliteit houden"

Garrido: "Positieve mentaliteit houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido was een hele blije trainer na de gewonnen wedstrijd van Club Brugge tegen Lokeren. Blauw-zwart speelt weer mee voor de titel, maar de trainer roemde vooral de collectieve prestatie en de fighting spirit van zijn team.

Aernout Van Lindt in Brugge

“We zijn zeer blij met deze overwinning. Het zijn heel belangrijke punten die we vandaag hebben gepakt. We respecteerden Lokeren en wisten dat het een moeilijke match zou gaan worden. We geloofden in elkaar en we moeten deze positieve mentaliteit houden. We zijn zeer blij met deze overwinning.”

“Er werd deze week geopperd dat we te weinig zouden vechten en mensen vroegen zich af of we meer kunnen dan combinatievoetbal spelen. Vandaag hebben we in deze moeilijke match getoond dat we zoiets kunnen. We kunnen vechten en iedereen doet zijn best.”

“Het hele team vecht en werkt keihard. Het hele team is op topniveau, het gaat niet om individuen. Lestienne was vandaag zeer belangrijk, maar hij kan maar scoren als er eerst vele anderen belangrijk zijn.”

“Ik ben ook heel blij met de prestatie van Almebäck vandaag. Hij doet altijd zijn best en is heel erg professioneel. Het was zijn eerste volledige wedstrijd sinds lang, dus het was zeker lastig voor hem, maar hij heeft zijn best gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties