Topvoetbal in Spanje en Italië live

Redactie
| 0 reacties
Topvoetbal in Spanje en Italië live
Foto: © SC

Er zijn vandaag weer in diverse topcompetities een aantal leuke affiches. Zo wordt er onder andere gevoetbald in Spanje en Italië. Alle matchen kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Atlético en Real Madrid trappen vandaag al de volgende speeldag in Spanje op gang. Volgend weekend moeten beide teams aan de bak in de finale van de Copa Del Rey en kunnen ze - uiteraard - geen competitiewedstrijd afwerken. Daarom spelen ze vandaag in twee midweekwedstrijden alvast. Atlético bezoekt om 19.30 uur Celta de Vigo, Real ontvangt om 21.30 uur Malaga. Beide wedstrijden zijn helemaal live te volgen via Unibet TV.

In Italië staat er dan weer een volledige speeldag op het programma. Zo is er onder andere de klepper tussen Internazionale en Lazio. Beide teams kunnen profiteren van de uitschuiver van AS Roma en alsnog terug meespelen voor de Europese plaatsen. Vanaf 20.45 uur kan je die topper bekijken.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Houdt Courtois de nul? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Courtois zoals de vorige wedstrijden de nul kan houden, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 180 euro opleveren. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties