Reactie Cerigioni: "Ik geloof er nog in"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Cerigioni: "Ik geloof er nog in"
Foto: © SC

OH Leuven kwam al snel op voorsprong tegen AA Gent maar ging uiteindelijk met zware 1-4 cijfers de boot in. Toch houdt Alessandro Cerigioni de moed er nog in. "We geloven er nog in."

Robby Morren in Leuven

"Dit is toch wel een klap voor ons maar we moeten de hand ook in eigen boezem steken", zo vertelde de aanvaller tegenover Voetbalkrant.com.

Het publiek was woedend op scheidsrechter Boucaut maar Cerigioni wilde geen commentaar op de spelleider geven. "Ik geef nooit kritiek op de ref, ik heb dat ook in tweede klasse niet gedaan en nu ook niet." Toen Cerigioni in de eerste helft op weg naar doel werd neergehaald, liet Boucaut begaan. Was dat dan geen fout? "Ja, toch wel. Ik heb ook heel wat sms'jes gekregen waar in stond dat het wel degelijk een overtreding was."

OH Leuven wacht nu de onmogelijke opdracht om in het Ottenstadion een 1-4 om te buigen. "Iedereen weet dat dit heel erg moeilijk is maar ik geloof er nog in. Als we er niet meer in zouden geloven, moeten we volgende week niet naar Gent gaan."

Cerigioni woog vooral in de eerste helft op de Gentse verdediging met zijn snelheid. "Ach, ik heb nog veel te leren. Ik heb met ups en downs geleefd in deze play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties