Interview Fernandez: "Raman heeft kwaliteiten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Fernandez: "Raman heeft kwaliteiten"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Benito Raman krijgt na zijn uitleenbeurt bij Beerschot op training de kans om Gent-coach Victor Fernandez te overtuigen van zijn kunnen. Fernandez zal in de zomer wel proberen het aantal kernspelers terug te dringen.

Sander De Graeve in Gent

Dat Fernandez naar een kleinere kern wil, is al langer duidelijk. Wie denkt dat de Spanjaard zijn balans al opmaakte, is eraan voor de moeite. Fernandez wil nog geen spelers afschrijven. Het beste voorbeeld is Valery Nahayo. De centrale verdediger zat op een zijspoor, maar bewees zich de afgelopen wedstrijden.

"Iedereen kan zich  nog bewijzen", aldus Fernandez. "Kijk maar naar Nahayo. De Nahayo in een match en de Nahayo op training, dat zijn precies twee verschillende spelers. Hij haalde een erg hoog niveau in de laatste wedstrijden."

"Iedereen moet geconcentreerd en professioneel blijven. Er is nog niets beslist. De club vat volgend seizoen een nieuw project aan, mijn beeld van de spelers is natuurlijk al deels gevormd, maar dat kan in die laatste wedstrijden nog steeds veranderen."

Benito Raman is één van de spelers die volgend seizoen ofwel zijn kans krijgt, ofwel uitgeleend wordt. Fernandez kreeg hem er deze week bij op training. "Hij moet onze manier van voetballen nog leren. Hij heeft echter kwaliteiten die erg belangrijk zijn in het voetbal. Hij is snel en erg doelgericht, hij gaat altijd recht op doel af. Raman is een jonge, Belgische speler die voor alle duidelijkheid nog steeds van Gent is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties