Barda moet vertrekken: "Geen respect"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 48 reacties
Barda moet vertrekken: "Geen respect"
Foto: FG

Elyaniv Barda krijgt geen contractverlenging van Genk en moet volgend seizoen dus andere oorden opzoeken. De Israëliër reageert heel ontgoocheld. "Maar ook vernederd", vertelt hij in HLN

"Ik ben teleurgesteld en vernederd", zegt Barda. "Ik heb het gevoel dat ik steeds sneller langs het fileermes ging dan andere spelers. Ik heb met plezier zes jaar van mijn leven aan deze club geschonken. Voor Genk moest alles en iedereen schuiven en ik koester(de) de droom dat ik na mijn carrière nog iets kon betekenen voor blauwwit. Als Genk evolueerde tot wat het nu is, kan je niet om mij heen. Ik voel geen respect voor die inzet."

Barda kon dit seizoen nooit een basisplaats vasthouden. "Er was meer mogelijk geweest met dit topelftal. Dit is met voorsprong het beste elftal waarmee ik speelde. De ploeg lag in balans en er was op elke positie een moordende concurrentie. De voorbije jaren telde de ploeg misschien meer individueel talent, maar was de ploeg niet echt top. Ook niet in het kampioenenjaar. Dat ik weinig speeltijd kreeg heeft waarschijnlijk te maken met de druk die de club op Been legde om mij niet meer op te stellen."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws