Kaminski vervangt Casteels bij Rode Duivels

Timothy Collard
Timothy Collard
| 58 reacties
Kaminski vervangt Casteels bij Rode Duivels
Foto: © SC

Thomas Kaminski vervangt Koen Casteels bij de Rode Duivels. Casteels dwong op de slotspeeldag in Duitsland barrages af en kan niet mee op stage met de nationale ploeg. Dat maakte de KBVB zaterdag bekend.

Afgelopen donderdag, bij de bekendmaking van de selectie, werd meteen meegegeven dat de selectie van Koen Casteels nog onder voorbehoud was. De jonge doelman kon met Hoffenheim nog barrages voor behoud afdwingen en slaagde daar zaterdag in extremis nog in.

Daardoor kan Casteels niet mee afreizen naar de Verenigde Staten. Marc Wilmots neemt door het wegvallen van de Hoffenheim-goalie Thomas Kaminski mee op oefenstage. Opvallend is wel dat de bondscoach de doublure van Silvio Proto meeneemt op stage en niet de ‘Doelman van het Jaar’ zelf.

De nummer één van Anderlecht gaf in september 2011 aan niet meer te willen opgeroepen worden voor de nationale ploeg. Met het WK 2014 in Brazilië in het vooruitzicht liet hij evenwel weten dat hij zich opnieuw beschikbaar stelde. Hoe dan ook koos Wilmots toch voor de jonge Kaminski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties