De transfer(geruchten) van de dag

De transfer(geruchten) van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Dieumerci Mbokani is de spilfiguur in vele geruchten vandaag. Aan de ene kant hoopt Dinamo Kiev de speler nog steeds aan te werven. Daarover kan je hier alles lezen. Aan de andere kant wordt de aanvaller van Anderlecht dan weer in verband gebracht met Kasimpasa, dat eerder al Ryan Donk uit de Jupiler Pro League kwam plukken.

De transfer van Denis Odoi van Anderlecht naar Lokeren is nog niet rond, maar de speler ziet het alvast zitten. Meer daarover hier ...

Boli Bolingoli Mbombo krijgt een profcontract van Club Brugge. Alle informatie daarover hier ...

Mboyo staat al een tijdje in de belangstelling van Anderlecht. Nu is er echter concurrentie voor de spits van AA Gent, want ook Fulham toont interesse in de speler. Hier alle informatie ...

Lierse heeft zijn interesse in Foket dan weer bevestigd. Ze hopen de speler van AA Gent alsnog los te weken. Meer daarover in dit artikel.

Diverse teams uit Frankrijk en Spanje azen op de handtekening van Eric Abidal. Hij zou onder andere naar PSG of Monaco kunnen.

AC Milan en Sampdoria zijn aan het praten over een overstap van Andrea Poli.

Jan Wuytens is dan misschien toch niet op weg naar Club Brugge. Ondertussen heeft Twente nadrukkelijk interesse getoond. Meer info? Hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties