Lierse met heel veel moeite voorbij Ajuinen

Manuel Gonzalez
| 13 reacties

Lierse heeft gisterenavond met 3-2 gewonnen van Eendracht Aalst. De geelhemden hadden heel wat moeite met de tweedeklasser. Dolly Menga tekende in de slotfase voor de winnende treffer.

De Pallieters gaven gisteren op het veld van eersteprovincialer Herentals tweedeklasser Eendracht Aalst partij. Pikant detail: de Ajuinen worden getraind door Chris Janssens, vorig seizoen nog doorgestuurd op Het Lisp. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-2, maar daar kan Lierse allesbehalve tevreden mee zijn.

De tweedeklasser ging zelfs met een 0-1-voorsprong aan de koffie. Yves Ngasseu rond het voorbereidende werk van Kevin Janssens af. De geelhemden hadden daar een helft lang amper iets tegenover kunnen zetten.

Na de rust zagen we een gans andere partij met twee teams die er een leuke pot voetbal van maakten. Via doelpunten van Mike Smet (owngoal), Rachid Bourabia en Donjet Shkodra leek de wedstrijd op een 2-2 af te klokken.

Vlak voor affluiten bezegelde de bedrijvige Dolly Menga echter het lot van Aalst. De aanvaller knikte de 3-2-eindstand genadeloos op het bord.