Reactie Wang: "Leren van Gudjohnsen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Wang: "Leren van Gudjohnsen"
Foto: © SC

Shangyuan Wang speelde het grootste deel van de galawedstrijd tegen Wolfsburg en liet zich opmerken met enkele goede acties. Dat de Chinees kan voetballen staat buiten kijf. Hij is erg tevreden dat hij van onder meer Eidür Gudjohnsen kan leren.

Sander De Graeve in Brugge

Een beetje onwennig kwam Shangyuan Wang voor ons notitieblokje staan. Hij speelde voor het eerst voor het Brugse publiek. "Nerveus was ik niet echt. De sfeer in het stadion was wel geweldig. Mijn beste positie volgens mezelf? De nummer tien."

Wang speelde al opmerkelijk vlot samen met zijn ploegmaats. "Iedereen helpt me en we werken allemaal samen. Mijn integratie is perfect verlopen. Ik ben ook erg tevreden dat ik mocht starten en zoveel minuten kreeg."

In de eerste helft speelde hij achter Gudjohnsen, daarna kreeg hij Tom De Sutter voor zich. "Het zijn allebei erg goede spitsen. Ze bewegen allebei erg goed. Vooral Gudjohnsen is natuurlijk een grote naam. Hij is ook erg vriendelijk. Ik leerde al enkele 'geheimen' van hem op training."

De Chinees is ambitieus en heeft een goede verstandhouding met Garrido. "Mijn doel is om mij op mijn best mogelijke manier te tonen en me zo in de ploeg te spelen. De coach geeft me ook veel vertrouwen en weet het beste in me naar boven te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties