Opnieuw Rode Duivel op weg naar Everton?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Opnieuw Rode Duivel op weg naar Everton?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toby Alderweireld lijkt dan toch zijn transfer te versieren. De Rode Duivel geniet interesse van Everton. Ook Ajax lijkt te willen meewerken aan een verhuis.

Toby Alderweireld droomt al maanden van een transfer. De verdediger zag de onderhandelingen met Bayer Leverkusen afketsen en had zelf geen zin in een degradatiestrijd met Norwich City. Everton FC is daarentegen wel een leuk alternatief. Treedt de 23-voudig Rode Duivel in de voetsporen van Marouane Fellaini en Kevin Mirallas?

Roberto Martinez is alvast op zoek naar een centrale verdediger die ook op rechts kan inspringen. En laat Alderweireld nu net beide posities machtig zijn. De 24-jarige Antwerpenaar speelt in Amsterdam immers centraal in de verdediging, terwijl Marc Wilmots hem op de rechtsback posteert. Volgens Het Laatste Nieuws hebben the Toffees een slordige zeven miljoen euro veil voor Alderweireld.

En ook Ajax wil meewerken aan een verhuis. Alderweireld is aan het einde van het seizoen immers einde contract. Als de Amsterdammers nog wat geld willen verdienen aan onze landgenoot, rest er weinig tijd om hem van de hand te doen. Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties