Alderweireld doorstaat medische keuring

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Alderweireld doorstaat medische keuring
Foto: © SC

Toby Alderweireld zet wellicht vandaag of morgen zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Atlético Madrid. De Rode Duivel bereikte al een akkoord en doorstond nu ook de medische keuring. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Eerder op de dag kon u hier op Voetbalkrant.com al lezen dat Ajax en Atletico Madrid rond zijn waren het dossier-Alderweireld. De verdediger doorstond nu ook de medische keuring en de officiële aankondiging van de transfer lijkt slechts een kwestie van uren.

De voorbije dagen lieten diverse media uitschijnen dat Thibaut Courtois fel betrokken zou zijn in de verhuis. “Dat klopt niet helemaal”, bekent Alderweireld. “Thibaut stuurde me een sms’je met de bevestiging rond de interesse van Atlético, maar verder hield de doelman zich gewoon op de achtergrond.”

Ajax trekt zondag naar FC Groningen zonder Alderweireld. De 23-voudig Rode Duivel is niet opgenomen in de Amsterdamse selectie. Atlético legt naar verluidt een slordige zeven miljoen euro op tafel. “Iedereen weet dat ik graag de stap wil wagen”, liet Mega Toby eerder al weten. “Als een club als Atlético komt aankloppen, heb je wel oren naar hun aanbod.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties