Jarige Kaminski: "Hopelijk tovert die Ibrahimovic geen wereldgoal uit zijn sloffen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Jarige Kaminski: "Hopelijk tovert die Ibrahimovic geen wereldgoal uit zijn sloffen"
Foto: © SC

Tegen Olympiakos stond hij nog heel onverwacht in doel. De wedstrijd tegen PSG heeft Thomas Kaminski wel degelijk kunnen voorbereiden. Al noemen de aanvallers nu niet Mitroglou of Olaitan, maar wel Ibrahimovic en Cavani.

In zijn eerste Champions League-wedstrijd mocht Kaminski zich maar liefst drie keer omdraaien na een begenadigde dag van Mitroglou. Bij Ibrahimovic hopen op een minder begenadigde dag is bijna als hopen om droog te blijven tijdens een onweer in open veld. "Het is tegen een sterrenploeg hé", knikt Kaminski. "Ik kijk er naar uit. Normaal speel ik met die mannen enkel op Playstation (lacht)."

Maar er is weinig dat Kaminski uit zijn lood slaat. De jonge keeper is heel zelfbewust en gelooft in eigen kunnen. "Het zijn ook maar normale mensen zoals jij en ik. Ibrahimovic en Cavani hebben ook maar twee benen. Als je niet gelooft in een stunt hoef je er ook niet aan te beginnen, want dan ben je al verloren op voorhand. We gaan er het beste van maken."

Kaminski viert uitgerekend woensdag zijn 21ste verjaardag. Het kan dus ofwel een glorieuze dag worden of een sisser. "Het enige wat ik hoop is dat die Ibrahimovic geen wereldgoal uit zijn sloffen tovert tegen mij. Zo eentje die heel de wereld rondgaat", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties