Kom naar 'warm up' Essevee en win gesigneerde truitjes of een Mercedes voor een weekend

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kom naar 'warm up' Essevee en win gesigneerde truitjes of een Mercedes voor een weekend
Foto: © SC

Morgenavond om 21.05 uur staat Zulte Waregem voor een levensbelangrijk duel in Jan Breydel tegen Maribor. Winst brengt de troepen van Dury weer helemaal in stelling voor plek 2 en Europese overwintering. Als u naar de 'warm-up' komt, kan u mooie prijzen winnen.

Zulte Waregem wil je er snel bij hebben in Jan Breydel voor een feestje nog voor de wedstrijd. Vanaf 19.30 uur start namelijk achter tribune West op de Fan Stage een ‘warm-up’ met de supporters. De muziek zal worden verzorgd door DJ Knudde.

Belangrijker: er zijn prijzen te winnen tijdens de warm-up. Onder het motto ‘Catch a Ball’ zullen op geregelde tijdstippen balletjes in het rond worden geschoten, met daarin een aantal leuke prijzen. Wat dacht u van een weekendje gratis cruisen in een Mercedes A-klasse, of een gesigneerd shirt of een gesigneerde bal?

Tickets voor de wedstrijd Zulte Waregem - Maribor kunnen online gekocht worden via http://tickets.essevee.be en tot donderdag 18 uur op de dienst ticketing van de club. De loketten in Brugge gaan open omstreeks 19u30.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties