Ciman komt niet meer in actie bij Rode Duivels

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Ciman komt niet meer in actie bij Rode Duivels
Foto: © SC

Voetbalkrant.com kijkt de komende weken in de glazen bol van het nieuwe Football Manager 2014. We bekijken hoe het de 25 meest recent opgeroepen Rode Duivels verging in hun carrière. Vandaag is het de beurt aan centrale verdediger Laurent Ciman.

Clubniveau

De vice-aanvoerder van Standard kent in de simulatie geen al te grote successen meer en hangt zijn schoenen al op 32-jarige leeftijd aan de haak. Hij raakt zijn basisplaats bij Standard al snel kwijt en wordt uitgeleend aan Lokeren en het Italiaanse Padova. Na zijn periode bij Padova kan hij toch nog één seizoen min of meer een basisplaats afdwingen.

Na zijn carrière gaat Ciman even aan de slag als hoofd jeugdopleiding bij Catania. Na goed een jaar houdt hij die functie voor bekeken en trekt hij zich terug uit de voetballerij.

Nationale ploeg

Ook bij de nationale ploeg draait het al snel in de soep voor de Waalse verdediger. Hij wordt niet meer opgeroepen en blijft dus steken op die acht interlandoptredens die hij nu al heeft. 

Eretitels

Van op de bank beleeft Ciman wél nog een hoogtepunt bij Standard. De centrale verdediger wordt in 2017, het jaar voor zijn afscheid, kampioen met de Luikse furie.

Kijk zelf hoe het de andere Duivels vergaat!

Haal Football Manager in huis en probeer de carrières van Sir Alex, Monsieur Wilmots, Señor Guardiola of The Special One te evenaren. Naast PC en Mac is het nu ook beschikbaar voor Linux. U kan het spel HIER bestellen. Het enige waar u moet voor uitkijken is de verslavingsfactor. Zorg tijdens het spelen steeds dat de kat voldoende eten heeft, steek eventueel The Notebook in de DVD-speler voor vrouwlief en probeer dan eeuwige roem te vergaren als coach.

Bent u benieuwd naar de prestaties van de andere Rode Duivels? Klik dan HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties