Reactie Delle opnieuw met vertrouwen maar niet helemaal tevreden

Tamara Vereecken
| 4 reacties
Delle opnieuw met vertrouwen maar niet helemaal tevreden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle-doelman Joris Delle stond zaterdagavond weer met meer vertrouwen in z'n doel, iets wat de afgelopen weken af en toe wat minder was. Hij was blij met de drie punten maar anderzijds ook teleurgesteld omdat hij z'n netten niet schoon kon houden.

De Franse goalie besefte wel dat Cercle goed weggekomen was afgaande op de vele kansen die Bergen kreeg na de rust. “We hadden gelukkig een voorsprong uit de eerste helft want nadien lukte het niet meer. We moeten het positieve onthouden, de drie punten.”

En die waren welkom want het wilde niet meer echt lukken voor de Vereniging de afgelopen drie wedstrijden. “In een seizoen is het logisch dat de resultaten wat op en neer gaan. Oktober en november waren schitterend. Nu winnen we toch opnieuw, daar ben ik heel blij om,” aldus Delle.

En toch was de doelman niet helemaal tevreden. Hij leek ongeslagen te blijven zaterdagavond maar in de slotseconden tikte Mununga de eerredder voorbij Delle. “Die late tegengoal was voor mij wel een tegenvaller want zo’n frommelgoal wil je als doelman niet, dan liever eentje binnen vanop zes meter.”
Al had dat doelpunt volgens hem eigenlijk nooit mogen vallen. “De bal had zelfs niet meer in het spel mogen zijn, die had in corner of buiten gemoeten. Dus was ik inderdaad wat geënerveerd, maar goed… de buit was binnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties