Wat kunnen Manchester City en Chelsea in de League Cup?

Redactie
| 3 reacties
Wat kunnen Manchester City en Chelsea in de League Cup?
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de toppers in de Engelse League Cup. Daar zitten we al aan de kwartfinales.

Straks om 20.45 uur staan er twee leuke duels op het programma in de League Cup. Zowel Chelsea als Manchester City treden vanavond in de arena, met als inzet een stekje in de halve finales. 

Manchester City moet aan de bak in en tegen Leicester City, Chelsea moet naar Sunderland. Mogelijk dus ook een aantal Belgen vanavond op de grasmat: Ritchie De Laet neemt het op tegen Kompany & co, bij Chelsea zien we misschien nog eens andere Belgen dan Eden Hazard aan de aftrap.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan De Laet stunten met Leicester City?

Waag een gokje via Unibet. Als Leicester de zege thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 480 euro. Gokken op een gelijkspel is ook de moeite waard: 330 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties