Overbodige Standard-spelers op weg naar STVV?

Koen Donvil
| 26 reacties
Overbodige Standard-spelers op weg naar STVV?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verdediger Alessandro Iandoli en aanvaller Dudu Biton zijn niet langer gewenst bij Standard. Zij kregen ook te horen dat ze niet mee mogen op winterstage met de Luikenaars. STVV zou de spelers een uitweg bieden.

St-Truiden heeft nog steeds banden met Standard. De vriedin van Standard-voorzitter Duchâtelet zetelt in het bestuur van de Limburgse club. Zo vond derde doelman van de Rouches Anthony Moris enkele dagen geleden onderdak bij de Kanaries.

Iandoli zou dus ook op weg zijn naar Haspengouw. De Italiaanse Zwitser speelde 2 seizoenen geleden ook al voor STVV. Voorzitter Bart Lammens bevestigt het nieuws aan Sudpresse. "Binnen één of twee dagen moet de terugkeer van een ervaren speler als Alessandro een feit zijn."

Ook Dudu Biton zou wel eens dezelfde beweging als Iandoli kunnen maken. St-Truiden mist scorend vermogen en zou met Biton iemand in huis halen die het doel weet staan. Bij Standard moet de 25-jarige Israeliër niet op veel speelgelegenheid rekenen met Batshuayi, Ezekiel en De Camargo voor hem in rang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties