'Oskaar van de Week': Luis Suarez

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
'Oskaar van de Week': Luis Suarez
Foto: © SC

Het was me het weekendje van de fopduiken en andere vallende sterretjes en zwanen wel. Op verschillende velden vierde de kwalijke trend van de schwalbe en het matennaaien weer hoogtij. Deze week trekken we Het Kanaal over.

De laatste seizoenen is de schwalbe ingeburgerd geraakt in het profvoetbal. Een aanvaller moet bij wijze van spreken eerst een duikexamen afleggen vooraleer hij een lucratief contract kan tekenen bij een voetbalclub. Vandaar reikt Voetbalkrant.com wekelijks de ‘Oskaar’ van de Week uit. Deze week nemen we de ferry en trekken we Het Kanaal over.

Sammy 'Gebroken Hand' Bossut

Maar eerst eventjes iets anders. Sammy Bossut had gisteren wederom het licht gezien. Zulte Waregem won met het kleinste verschil van KRC Genk. De doelman van Essevee slaagde er immers in om ongemerkt een pak minuten te pakken.

Vooral tijdens de laatste tien minuten was het grappig om zien. De goalie ging in de voeten van Steeven Joseph-Monrose en fakete vervolgens een extreme handblessure. Luttele minuten - de wedstrijd was inmiddels afgelopen - was er vanzelfsprekend niets aan de... hand.

Luis 'Vallende Engel' Suarez

De enige echte 'Oskaar' behoort deze week echter Luis Suarez toe. De aanvaller van Liverpool ging wel heel opzichtig liggen in de partij tegen Aston Villa. En die schwalbe bleef niet zonder gevolgen.

De scheidsrechter trapte immers in de Uruguayaanse val en floot een strafschop. Liverpool kon op die manier de 2-2-gelijkmaker tegen de touwen prikken. Aston Villa bleef dan weer met een kater achter...


Liverpool 2-2 Aston Villa Highlight 18/01/2014
by ifihighlights

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties