Ook Brugse beloften winnen van Standard

bart ver elst
| 19 reacties

Nadat Club Brugge zondag de wedstrijd tegen Standard winnend heeft afgesloten, hebben nu ook de beloften voor een mooie overwinning tegen Standard gezorgd. Club komt hierdoor mee aan de leiding.

Club kwam al snel op achterstand tegen Standard. Na acht minuten haalde Mbombo snoeihard uit en was Sven D’hoest geklopt. Tien minuten later kon Club aan het juichen want Nikola Storm werd in het straatje gestuurd door Wang en kon mooi afwerken.

Net voor de rust was de eindstand al beslist. Van De Walle werd in de grote rechthoek gehaakt en de bal ging op de stip. Opnieuw Storm trapte de bal feilloos binnen en zo had Club de achterstand al goedgemaakt. In de tweede helft waren er nog kansen voor beide ploegen, maar Club hield de voorsprong vast en komt dankzij deze 2-1 mee aan de leiding in het klassement.