Reactie Nuytinck: "Ik wist niet waarom ik gewisseld werd"

Nuytinck: "Ik wist niet waarom ik gewisseld werd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Nuytinck speelde gisterenavond geen slechte wedstrijd tegen Standard, maar één doelpunt maakte het verschil. En als verdediger baal je dan... Zeker als je ook nog gewisseld wordt.

Johan Walckiers in Luik

Nuytinck ging met een boos gezicht naar de bank en je zag het hem zich luidop afvragen waarom net hij nu gewisseld werd. "Ik vond mezelf geen slechte wedstrijd spelen en als je dan bij zo'n tussenstand naar de kant moet, dan baal je ja", knikte Nuytinck. "Het is leuk dat de trainer me vertrouwen gaf na de vorige wedstrijd, maar dan vraag je je toch af wat je verkeerd deed. Hij legde me uit dat het een tactische wissel was."

Waar Nuytinck nog meer van baalde, was de domme tegengoal. "We hadden al een kans tegengekregen na twee minuten. Dan weet je dat het een verwittiging is, maar dan krijg je nog een goal tegen die eigenlijk geen kans was. Die bal moest gewoon weggewerkt worden, maar dat gebeurde niet. En dan heb je nog kansen om gelijk te maken, maar dat doen we niet. Zonde!"

De titel wil Nuytinck wel nog niet opgeven. "Nee, zeker niet, maar nu moeten we gewoon aan Club Brugge denken. Die wedstrijd moeten we winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties