Reactie Zulte Waregem tankt vertrouwen: "Alles is mogelijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Zulte Waregem tankt vertrouwen: "Alles is mogelijk"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem schudt zijn slechte uitreputatie stilaan van zich af. Afgelopen weekend won het met 0-3 bij Genk. Met twee thuismatchen op het menu, beseft men aan de Gaverbeek dat er nog veel mogelijk is.

Door Robby Morren

Essevee spoelde de verloren bekerfinale door met een knappe overwinning in Limburg. "We hebben het enkele dagen moeilijk gehad om het verlies van de bekerfinale te verteren, maar daarna hebben we ons goed herpakt op training. We wisten dat we goed aan de play-offs moesten beginnen en dat is ons prima gelukt tegen Genk", vertelt Sven Kums aan Voetbalkrant.com.

"Ook de manier waarop we wonnen, was goed. Genk gebruikte vaak de lange ballen terwijl wij probeerden om er via combinaties doorheen te komen. Dat lukte enkele keren en aan de rust had het al 0-2 voor ons kunnen zijn."

"De winst op Genk geeft een boost"

Dury verraste want hij wijzigde zijn elftal op liefst 5 plaatsen in vergelijking met de bekerfinale. Het bewijst dat Zulte Waregem over een sterke kern beschikt. "Ik had niet verwacht dat de coach het team op zoveel plaatsen zou wijzigen, maar hij heeft gewoon heel veel mogelijkheden om te wisselen."

Indien Zulte Waregem zijn ongeslagen reeks de komende weken verder kan zettten, kan het naderen op de leider. "We moeten bescheiden blijven. Er komen nu twee thuismatchen voor ons aan en we weten dat we thuis nog niet verloren hebben, dat zal zeker meespelen. De overwinning op Genk geeft een boost want onze uitreputatie was tot nu toe niet schitterend. Alles kan", besluit Kums.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties