Reactie Nathan Goris wil graag opnieuw eerste doelman worden

Tamara Vereecken
| 2 reacties
Nathan Goris wil graag opnieuw eerste doelman worden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nathan Goris startte afgelopen weekend nog eens tussen de palen bij Lierse. Dat was even geleden en dus was de doelman blij met de kans die hij kreeg, al wil hij natuurlijk maar één ding en dat is opnieuw eerste doelman zijn.

Goris verscheen erg scherp aan de aftrap op de Freethiel. “Tuurlijk, ook als je op de bank zit, moet je zorgen dat je klaar bent als de trainer je nodig heeft. Er was trouwens gezegd dat ik nog wel kansen zou krijgen, zeker in de play-offs. Het is wel leuk dat de club voldoende vertrouwen heeft om me meteen in die eerste match onder de lat te zetten en niet te wachten tot het geen belang meer heeft.”

Kan je je makkelijk opladen voor dit soort wedstrijden? “Dit is uiteraard niet te vergelijken met de competitie maar je moet toch proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. De accenten liggen anders, vooral gericht op volgend jaar. Dit soort matchen is eigenlijk vooral voor jezelf belangrijk.”

“Ik vond het niet altijd terecht, maar dat vindt elke speler die op de bank komt te zitten”

Je begon aan het seizoen als eerste doelman, maar nadien ging de voorkeur naar Berezovsky. Hoe was dat voor jou? “Plezant was dat niet. Het was niet perfect die eerste wedstrijden maar ik denk dat ik weinig echte fouten heb gemaakt. Door omstandigheden viel ik uit de ploeg. Ik vond het niet altijd terecht maar dat vindt elke speler die op de bank komt te zitten. De wedstrijd vorig weekend was in mijn ogen een blijk van appreciatie van de club omdat ik altijd keihard ben blijven werken op training.”
En je doel is uiteraard nog steeds om opnieuw eerste doelman te worden? “Tuurlijk, als je dat niet ambieert, zou het niet ok zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties