Transfergeruchten van de Dag: 08/05

Transfergeruchten van de Dag: 08/05
Foto: © Photonews

Het seizoen zit in volle ontknoping en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn al druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Volgens Engelse bronnen stuurde Aston Villa een scout naar Club Brugge-Anderlecht. Maxime Lestienne zou in de belangstelling staan van de club van Benteke.

Nicolas Gaitan zou dicht bij een overgang naar Liverpool staan. De Argentijn moet 24,4 miljoen euro kosten en speelt momenteel nog bij Benfica, waar hij de dubbel pakte.

Real Madrid heeft zijn oog laten vallen op Paco Alcacer. De aanvaller is actief bij Valencia.

Liverpool zou bereid zijn om 9,75 miljoen euro neer te tellen voor Christian Tello. De Engelse topclub meldde zich al bij Barcelona.

José Mourinho wil een oude bekende van bij Real Madrid naar Stamford Bridge halen. De Portugees wil Sami Khedira overtuigen naar Chelsea te komen. De Duitse international kost wel 40 miljoen euro.

Christian Brüls is aan zijn laatste weken bezig bij het Franse Nice. De club heeft niet de financiële middelen om hem te houden. Hij werd dit seizoen uitgeleend door AA Gent, dat hem wil verkopen zodra hij terug is.

Bojan Krkic heeft het ook bij Ajax niet kunnen waarmaken. De Amsterdammers gaan niet verder met de aanvaller, die dus terugkeert naar moederlcub FC Barcelona.

Manchester United en Chelsea dromen dan wel van de komst van Paul Pogba, maar de Fransman mag niet zomaar weg bij Juventus. De Italiaanse kampioen wil maar liefst 70 miljoen op tafel zien.

Shinji Kagawa werd in verband gebracht met een overgang naar Napoli, maar volgens de zaakwaarnemer van de Japanner is daar niets van aan. De spelmaker blijft voorlopig bij Manchester United, en verkast niet naar de club van Dries Mertens.

Ashley Cole is na afloop van dit seizoen een vrije speler, tenzij Chelsea alsnog met een contractverlenging op de proppen komt. Liverpool zou wel oren hebben naar een samenwerking met de ervaren verdediger.

Ook Sergio Agüëro is opnieuw vertrokken voor een ritje op de geruchtenmolen. De aanvaller van Manchester City staat in de belangstelling van FC Barcelona, maar the Noisy Neighbours willen zeventig miljoen euro op hun bankrekening zien verschijnen.

Naast Manchester United zouden nu ook Arsenal en Liverpool de situatie van Thomas Müller van dichtbij volgen. De Duitse international zou wel eens kunnen verhuizen deze zomer.

Borussia Dortmund wil dringend werk maken van de komst van Ciro Immobile. De aanvaller van Torino moet Robert Lewandowski doen vergeten.

Inter Milaan wil Fernando Torres een jaar huren met optie tot koop. De Spanjaard zou ook tevreden moeten zijn met een kleinere salaris. Of 'El Niño' en Chelsea dat zien zitten is nog niet geweten.

Anele, de rechtsachter van Racing Genk, maakt binnenkort bekend waar zijn toekomst ligt. Naar verluidt ziet de Griekse topclub Olympiakos wel wat in de verdediger. De speler bevestigde zelf dat er contact is. 

Ranieri zou mogelijk opnieuw trainer kunnen worden van Cagliari. Dat zou afhangen van de mogelijke overname van de club door Amerikanen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties