Reactie Mboyo: "Een gemist seizoen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Mboyo: "Een gemist seizoen"
Foto: © SC

Hij was gisteren de gevaarlijkste man bij Racing Genk, maar de voorbije maanden ging Ilombé Mboyo door een diep dal. Hij blikt dan ook teleurgesteld terug op zijn eerste seizoen bij Racing Genk.

Sander De Graeve in Luik

Het begon nochtans goed voor de spits die voor een pak geld overkwam van AA Gent. "Mijn seizoensbegin was goed, maar daarna kwam die vervelende blessure. Nu heb ik opnieuw een goed gevoel op het veld. Nu ga ik vooral rusten om klaar te zijn om deze ploeg zo goed mogelijk te helpen volgend seizoen."

"Geen Europees, maar wél de titel, dat is een goeie deal"

Ook met de ploeg ging het niet goed dit jaar. "Dit is een gemist seizoen. Dat weten we al enkele maanden. Sinds de nieuwe coach kwam zijn we er wel week na week op vooruitgegaan. Die laatste weken speelden we al met het oog op volgend seizoen. Hij zal nu meer tijd hebben om zijn ideeën uit te werken."

Dat zal zonder Europees voetbal zijn. "We kunnen ons volledig concentreren op het kampioenschap. Brugge had dit seizoen ook geen Europees voetbal en ze deden tot het eind mee voor de titel. Europees voetbal missen, maar de titel pakken vind ik een goeie deal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties